| 26-02-10 JEFF MILLIGAN (Toronto,CAN),Ki wa,Kleis,Kõrge,Tulev – KRILL SÜNNIPÄEV! | Back to index |
|---|---|
| KRILL | 6 months ago |
|
Krill kutsub külla ühe meie spaceship "Earth", võiks öelda, et osavaimatest DJ-dest, JEFF MILLIGANI, kes on plaate mänginud alates 1987 aastast. (Revolver Rec., Background, Level-Rec, 240 Volts, Mule Electronic, Onitor, Force Inc. jne jne.) TÄPSEMALT: ÜLLATUS, üllatus või mis: Lisaks kohustuslikud Krilli sünnipäevaresidendid: ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ SUITSURUUM: ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ Sünnipäevapeo avatunnil vaatame filmi elektroonilisest muusikast. Ca 70 minutit. Samal ajal esimestele külalistele sünnipäevanapsud! * Tasuta, kui oled ostnud Morši poes asuvast temp.72dpi.ee plaadinurgast vinüüli. Selleks pead peale plaadi ostmist Morši müüjale andma oma täisnime ja e-maili, et saaksime sind tuvastada! Iga ostetud vinüül võrdub 1 priipääsmega. Paar sõna Milliganilt: Klipid DJ-settidest: Vinüülimängija (korraldajale on Milligani poolt esitatud nõuded täielik peavalu) Ja see: |
|
| estrada | 6 months ago |
|
soovin siiralt jõudu ja jaksu krillile ja üldiselt väga okei üritus/lain-up paistab olevat aga ei saa jätta küsimata - milleks see neljal dekil tõmblemine? i just don't get it |
|
| KRILL | 6 months ago |
|
work of art in the age of mechanical reproduction. kõik ongi sama! maailm koosneb pisikestest osakestest, miks inimesel vaja muusikat kuulata. 'nothing to say'… :) |
|
|
ega ma vastusest aru ei saanud, aga ei nori ka rohkem |
|
| Guest | 6 months ago |
|
Noh, ma ei tea, miks sa seda norimiseks nimetad? Et midagi ikka kripeldab? Sama hästi võiks küsida, miks teil kodulehel on värvilised sokid ja vilguvad psühhedeelselt, kui te nö ametlikult psühhedeelset rocki võibolla eriti ei mängigi? Või viitate vikerkaarele? Või sokid haisevad nii kõvasti peale diskosessioone, et silme eest võtab virvendama? Või on tegemist lihtsa pilgupüüdega a la et sinu reklaam võiks olla siin?! Või on tegemist gaylipu alternatiiviga? Või on kellegi kaks paari värvilisi sokke, mida tahaks kõigile näidata ja siis tehti neist slaidianimatsioon? Ma ei taha öelda, et Milligani set mingit manifesti või provokatsiooni endas sisaldaks. Kuigi, kui juba siin niimodi eitan, siis ilmselt ka sisaldab öeldu pisikeses koguses jaatust. Miks osad inimesed tribe-technot kuulavad? Sellepärast, et nad on lihtsalt nii rumalad ja lollid, et ei saa aru, mis nende kõrvades toimub? http://www.myspace.com/curleyesoteric Uuri natuke, kui jaksu on. Kui kuulata seda videota youtube-is, siis seal, kus tal mitu träkki koos mängivad, tekib üsna palju sarnasusi tribeiga. Ilmselt on veel mingi psiike füüsiline aspekt, kus ideaalne miximiskogemus suudab performatiivselt nö. hävitada selle, mida me oleme nõus tunnistama. Tema teeb seda minimaliga, hip-hopihullud teevad aglasemate rütmidega. Ta mängib sünki ja esitleb loope, vahel nelja korraga. Raster Notonit oled kuulanud? Usun, et oled, milligan teeb võibolla seda asja natuke liiga lõbusa formaadiga. Peaks mängima sünteetilisemat helipilti, oleks paremini formaati sobiv? Ma tõesti ei tea. Ei oska oleksitele vastata. Ma ei tahaks öelda, et see kuidagi ühegi akadeemilise tööga üldse võrreldav oleks – J.Cage oli pigem sõbralik iroonia. Tasub mõelda äkki, et ega nii mõnigi lugu, mida ise heaks tunnistad, ei sobi võibolla muusikast raskemaid teemasid käsitlevatele teps mitte. |
|
|
no kõigepealt vabandan, et võtsin sellise noodi üles teie veel toimumata peo topicus saan keerulisest sõnastusest läbi närides vihje, et äkki ma olen ise liiga popi poole kaldu ja "raskema teema" võlud ei jõua (enam) pärale jah - nii see tõesti on! aga ka mitte tormilises nooruses pole ma osanud lugu pidada dj'dest, kelle setist elamuse saamiseks peab puldi ümber kiibitsema ja pingsalt skilli jälgima. see, mis väljub kõlaritest, võiks olla toimiv ja nauditav ka teises ruumi otsas, kinnisilmi milligan seda kriteeriumi ei täida sokijutust ja analoogiast ei saanud küll aru, sorri |
|
| galaktlan | 6 months ago |
|
Heia mehed! Minu küsimus on aga järgmine: kumb jazz trio mängiks pildi järgi potentsiaalselt ägedamat muusikat: Või hoopis see: Point oleks, et visuaalsel küljel on ju ka teatav võlu. Mulle näiteks meeldib, kui bänd esinedes muusikasse sisse elab ja seda füüsiliselt väljendab. Miks mitte ka dj? Tema instrument on plaadimängijad. |
|
|
>>Samas teisest küljest - kui mõlema jazz trio muusika ei oleks minu maitsele, siis poleks sel ka mingit vahet<< no see point mul ongi |
|
| priit | 6 months ago |
|
kaplani õigustes püüan endki siia tihkesse threedi veel kuidagi ära mahutada, nahutaksin kemplejaid ja kiidaksin milligansi |
|
| priit | 6 months ago |
|
kohviraadios toimetatakse pidevalt põnevaid viktoriine! |
|
| galaktlan | 6 months ago |
|
Jajah, miks mitte aegajalt laskuda ka sügavamatesse aruteludesse. On ju enamus topikuid siin pelgalt stiilis "Eetrisse paiskus uus mix" ja "Kus on playlist?". |
|
| ander | 6 months ago |
| Guest | 6 months ago |
|
ei proovinud midagi sügavamat seletada, selleks peaks konstruktiivsemalt alustama… EKKM-is on samal ajal teine ruum ehk siis mitteessentsialistlik "suitsuruum". ki wa teeb laivi, mihkel kleis mängib lemmikmuusikat ja võibolla süntesaatorit, kersten kõrge, taavi ilves jne http://www.youtube.com/watch?v=89Kz8Nxb-Bg |
|
| KRILL | 6 months ago |
|
Essentsialismiruum: Suitsuruum: Pilet: |
|